HTML

Mindennapi bohóságok

Mindennapi bohóságok, világmegváltó öteletek, mindenféle vélemény(főleg saját), szóval dögunalom

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2008.04.04. 20:07 Daverip

Első!

Ezzenel megnyitom eme szerény blogot, amiben saját véleményemet szeretném kinyilvánítani, azokról a dolgokról amiket megtapasztalok, amik hatással vannak rám. Biztos lesznek kisstílű, lényegtelen dolgok, de nagy világpolitikai események vagy társadalomkritika is helyet kap majd. Sokaknak lehet nem fog tetszeni amiket írok, dehát nem egyezhet mindenki véleménye. én is próbálok mások álláspontjában rációt keresni, remélem az enyémben is van(lesz).
Persze mivel én is csak egy szokványos kockafejű hülyegyerek vagyok, lesznek vicces-videók, -képek meg mindenféle cucc is, remélem épüléstekre szolgál majd:).
Kezdésként nézétek meg egy hihetetlen ürge videóját, és hallgassátok alatta a világ egyik legjobb zenekarának a számát(Muse - Map Of The Problematique):

Sajnos a youtube-os videót nem lehet beágyzni, így ez marad, de kárpótlásul itt a linkje. Tudom pár helyen belinkelték már előttem, de annyira tetszik hogy nem tudtam ellenállni annak hogy idetegyem. Ezt a "sportágat" buggy rolling-nak hívják, lényege, hogy mindenféle testhelyzetben tudsz gurulni a lejtőn akár 100km/h fölötti sebességgel is, persze csak ha mered. Mit ne mondjak szívesen kipróbálnám, bár biztos nem 2 fillér az ára a hacukának.

Kellemes időtöltést és jó blogolvasgatást kívánok minden kedves és kedvetlen látogatónak!

Szólj hozzá!

Címkék: köszöntő cool stuff


A bejegyzés trackback címe:

https://mindenboho.blog.hu/api/trackback/id/tr25411545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása